ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА КОНКУРСЗа избор на управител в Областен информационен център (ОИЦ) –

...
ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА КОНКУРСЗа избор на управител в Областен информационен център (ОИЦ) –
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за избор на управител в ОИЦ – Хасково

ОБЩИНА ХАСКОВО

ОБЯВЯВА КОНКУРС

За избор на управител в Областен информативен център (ОИЦ) – гр. Хасково, при следните условия:

Минимални условия:
висше обучение, степен „ магистър ”;управленски опит: най-малко 1 година;професионален опит: най-малко 1 година опит в създаването, осъществяването, мониторинга и контрола и/или ръководството и реализацията на най-малко един план с европейско финансиране от предприсъединителните и/или Структурни и Кохезионен фондове или Европейските структурни и капиталови фондове; или опит в работа с мрежи за даване на осведомителни услуги; опит в организирането и провеждането на осведомителни събития, семинари конференции и др;допълнителна подготовка:
            • компютърна грамотност–MS Office, Internet, други софтуерни артикули и приложения (доказва се с тапия или сертификат);

            • притежаване на минимум един работен език на Европейския съюз (английски език, френски език и/или немски език) (доказва се с тапия или документ за притежаване на несъмнено ниво); използването на различен от формалните езици на Европейски Съюз на работно равнище е преимущество.

Основни задължения  и отговорности:

 – Планира, провежда, управлява и управлява активността на останалите членове на екипа на ОИЦ в съдействие с ръководителя на плана в сходство с съответните условия и инструкции, предоставени от отдел „ Информация и връзка “, дирекция ЦКЗ в АМС;

– Работи в звеното за (медиации или обществени консултации), част от експертния състав към районните препоръки за развиване по отношение на използването на Интегриран териториален метод в България през интервала 2021 – 2027 година и осъществяването на интегрирани териториални инвестиции;

– Сътрудничи на Управляващите органи (УО) на стратегиите, съфинансирани от Европейски структурни и инвестиционни фондове, при организирането на начинания за информация и публичност;

 – В цялостната си активност съблюдава условията на Процедурен справочник за работата на 27- те ОИЦ и длъжностната характерност на позиция Управител на ОИЦ, а във връзка със отговорностите по метода ИТИ се съблюдават процедурите, направени от Управляващ орган на ПРР.

Провеждане на състезанието:
Всеки претендент подава документи персонално или посредством прокурист.Конкурсна комисия преценя дали са показани изискуемите документи и дали те удостоверяват осъществяването на минималните условия за заемане на длъжността. До присъединяване в състезанието се позволяват единствено лица, показали всички нужни документи.Конкурсът ще се организира на три стадия – по документи, писмен тест и изявление.Необходими документи:професионална автобиография на български, в Europass форматдостъпна на: .tloc ;копия от документи, доказващи добитата образователно-квалификационна степен – тапия и приложенията към нея;копия от документи, удостоверяващи дълготрайност на професионалния опит (трудова/служебна/осигурителна книжка);копия от документи, доказващи подготовка и умения – трудови/граждански контракти, трудови/ служебни/ осигурителни книжки/ сертификати/ удостоверения/ референции, извадки от системата ИСУН и др, доказващи осъществяване на изискванията;копия от документи, доказващи най-малък управнически и експертен опит –трудова/служебна или осигурителна брошура, копия от договори/длъжностни характерности за работа по проект(и), извадки от системата ИСУН и други документи, доказващи осъществяване на условията.
Кандидатите могат да се срещнат с Длъжностната характерност за длъжността  “Управител на ОИЦ ” на място в община Хасково, пл. “Общински ” 1, ст. 309, всеки работен ден от 09,00 до 17,00 часа или на формалната електронна страница на Община Хасково www.haskovo.bg.

Основна заплата: 2428.35 лв

За длъжността   „ Управител на ОИЦ ”  ще бъде подписан трудов контракт по реда на член 68, ал. 1, т. 1 от КТ за период до 31.12.2023г. на 8 часов работен ден, с шест месечен изпитателен период в интерес на работодателя.

Място на подаване на документите: Община Хасково, 6300 град Хасково, пл. “Общински ” 1, ст. 309, всеки работен ден от 09,00 до 17,00 часа.

Срок за подаване на документи: 05.12.2022 година, в това число.

Списък на позволените до идващия стадий ще бъдат оповестени на осведомителното табло в постройката на Община Хасково, на формалната електронна страница на Община Хасково www.haskovo.bg , както и на Единния портал:: .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР